Despre noi

Scurt istoric

Ne mandrim cu o echipa de avocati, formata exclusiv din profesionisti, ale caror cunostinte se bazeaza pe o educatie academica solida, la care se adauga o bogata experienta in domenii diverse de activitate.

Avocatii nostri au o experienta considerabila, nu numai ca intindere ci si in ceea ce priveste calitatea serviciilor de consultanta si reprezentare juridica acordata clientilor locali si multinationali, persoane fizice sau juridice.

Cine suntem?

MCD este o structura de avocati care ofera o arie completa de servicii juridice, concentrandu-se pe Litigii & Consultanta, Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii & Privatizari, Drept Bancar & Financiar, Drept Imobiliar & Constructii, PPP, PFI & Concesiuni, Energie, Resurse Naturale & Utilitati, Proprietate Intelectuala, Munca & Pensii, Concurenta, Asigurari, Comunicatii & IT, Aviatie & Aeronautica, Piete de Capital si Fiscal.

MCD ofera clientilor sai o gama larga de servicii in domeniul litigiilor si raspunde necesitatii clientilor de a cauta mijloace alternative de solutionare a disputelor, cum ar fi arbitrajul si medierea.

Cum lucram?

MCD se mandreste cu o echipa formata din profesionisti excelenti. Cunostintele lor vaste se bazeaza pe o educatie academica solida, care a fost alocata prestarii de asistenta juridica pentru diverse companii si institutii, dar si pentru diverse persoane fizice.

Filosofia noastra este de a combina abordarea personala cu cele mai inalte standarde profesionale.

MCD acorda o atentie deosebita pastrarii confidentialitatii informatiilor furnizate de clienti, precum si necesitatii de a asigura un management eficient al costurilor.

Suntem disponibili in orice moment: echipa noastra se afla la dispozitia dumneavoastra si va raspunde in mod profesionist cu privire la orice problema juridica, prestand servicii juridice la cele mai inalte standarde.

Principiile noastre

Principiile care ne guverneaza activitatea sunt: fidelitatea, modestia, profesionalismul si curajul.

Fidelitatea fata de Lege, Adevar, Dreptate, traditiile profesiei, dar mai ales fata de clientii nostrii ne calauzesc intreaga activitate desfasurata. Considerand ca avocatura este mai mult decat spectacolul de la bara si ca eleganta caracterizeaza profesia de avocat, oferim clinţilor nostri o constanta in apararea drepturilor si intereselor legitime ale acestora, cu respectarea valorilor profesiei si traind viata profesionala conform principiilor ce guverneaza profesionalismul in avocatura.

Modestia. Plecand de la faptul ca modestia este o virtute, iar timiditatea un viciu, preferam in relatia cu clientii nostri sa “cumparam”, fiind mai putin preocupati de a ne “vinde” ca avocati profesionisti.

Profesionalismul in avocatura reprezinta modul nostru de viata, principiul calauzindu-ne atat in activitatea desfasurata, cat si in viata personala.

Curaj si Determinare. Siguri pe noi, hotarati si determinati, dificultatile ne stimuleaza. Orientati pe sarcini si rezultate, ambitiosi, ne dorim sa nu pierdem, mai presus de dorinta de a castiga, incercand intotdeauna sa exprimam un sentiment inalt al valorii noastre personale.