Mediere

Medierea este o formă alternativă de rezolvare a disputelor între două sau mai multe părți ce doresc să ajungă la o înțelegere, cu ajutorul unei terțe persoane, specializate în calitate de mediator, acesta ajutand partile sa ajunga la o solutie proprie in condiții de neutralitate, imparțialitate și confidentialitate. Disputele pot implica (din punct de vedere al părților) state, organizații, comunității, indivizi.

Medierea se bazează pe încrederea pe care părțile o acordă mediatorului, ca persoană aptă să faciliteze negocierile dintre ele și să le sprijine pentru soluționarea conflictului, prin obținerea unei soluții reciproc convenabile, eficiente și durabile.

Va putem ajuta sa gasiti aceste solutii reciproc convenabile atat în probleme comerciale, civile, penale cat si legale, diplomatice, de comunitate sau neînțelegeri de la locul de muncă sau familiale.

Medierea va oferă posibilitatea de a putea rezolva împreună cu toate părțile implicate problemele apărute și de a preveni apariția altora.